30 SETEMBRE
1 OCTUBRE
2023

Presentació

Edició 2022

El Festival Real 360º Experiències Binaurals és un nou festival que proposa actuacions basades en la creació i el desenvolupament d’un nou format per a la música en directe. Consisteix en la realització d’experiències sonores, on el públic i els artistes perceben l’actuació mitjançant auriculars amb un so de 360º (so binaural).

Real ofereix una manera diferent de viure i sentir la música. Una experiència introspectiva, estètica, en silenci, que connecta amb el teu interior i et trasllada en el temps. Un entorn dissenyat per i per a la música, un espai d’expressió artística, que estimula intensament els sentits, traslladant cada espectador a un lloc de contemplació màgic i desconegut.

És una experiència especialment sensitiva, íntima, propera, on es trenca la barrera públic-artista per crear una unió de comunicació recíproca, intensa i totalment sorprenent. Cada persona rep, nota i sent els moviments dels intèrprets, així com la seva proximitat i llunyania a l’espai d’acció. Es pot escoltar un murmuri a l’orella amb una subtilitat extraordinària i delicada, una interacció excepcional i commovedora mai experimentada.