30 SETEMBRE
1 OCTUBRE
2023

Qui som?

El Festival Real 360º està organitzat per l’Associació Panorama 180. Es tracta d’una evolució natural del Festival de Cinema en Creative Commons de Barcelona (BccN), on durant deu edicions vam treballar les llicències lliures a l’audiovisual i vam entrar en contacte amb tot un teixit creatiu i experimental en aquest àmbit. Ara hem decidit deixar en un segon pla el treball sobre les llicències lliures i enfocar la nostra activitat cap a la llibertat creativa, l’experimentació i els nous formats.

En qualsevol cas, recollirem l’experiència i molts dels aprenentatges del BccN, per això enfoquem Real com a comunitat que neix amb aquest festival. De la mateixa manera que vam generar la Xarxa de Comuns Audiovisuals (CCWorld), el festival anirà creixent amb criteris de proximitat i sostenibilitat, generant còpies derivades del festival en espais singulars i altres territoris. Aquesta replicabilitat és una de les garanties de sostenibilitat i permanència en el temps del projecte.

Els impulsors d’aquesta nova iniciativa som Cote Fournier (producció i coordinació artística i tècnica) i Fernando Paniagua de Paz (producció i coordinació artística).