30 SETEMBRE
1 OCTUBRE
2023

Tancament

Les que ens coneixeu sabeu que som d’aquelles persones que ens agrada el cuinat senzill, a foc lent, aquell que treu l’essència de les coses. Com la nostra proposta i format, despullem capa a capa el so per a oferir-vos una percepció el més REAL possible.

Han passat uns mesos des de la segona edició del festival i ara us presentem un vídeo que resumeix el que va passar durant el Real 360, de nou, a la nostra estimada sala còmplice Paral·lel 62.

De l’oníric i virtuós viatge visual i sonor amb Trilitrate a la nuesa i intensitat de Fajardo, del preciosisme per binaurals de Chicuelo i Ana Brenes a l’aquelarre creatiu que ens va oferir Adriano Galante envoltat d’una constel·lació d’astres i estrelles musicals.

Com sempre per a gaudir-ho millor us recomanem uns bons auriculars, encara que res es pot comparar a la sensació que es viu en les nostres Experiències Sonores Binaurals Real 360, on vista i oïda es perden en un estimulant joc d’artifici que difícilment es pot registrar amb mitjans tècnics.

Ja estem preparant la nova edició, en breu us anunciarem novetats.
Per molt potent que sigui la nostra tecnologia i encara que sembli que tota mediació tecnològica ens separa cada vegada més, us assegurem que, en el nostre cas, no hi ha res com l’estar junts per a gaudir-la.