30 SETEMBRE
1 OCTUBRE
2023

Tancament

Se’ns ha passat volant la primera edició del Festival Real 360. Hem viscut vuit experiències sonores, i ara, a una setmana del començament els sons i les imatges s’entrellacen en la nostra retina i memòria.

Comencem el primer dia amb la bellesa sonora i coreogràfica de la proposta de Marala, la frescor i experimentació de Nico Roig i la seva banda. Seguim amb l’Ana Tijoux més juganera i divertida, però també emotiva en el natalici de Violeta Parra. Ens vam embriagar juntament amb Ferrater i Gil de Biedma amb Que No Ens Passi Res amb Adriano Galante, Oriol Sauleda, Zoraida Roselló i Cote Fornier, i encara ressona la ranxera final amb De la Carmela: Queralt Lahoz i Dani Felices van posar a tot el públic en peus a esgargamellar-se. El fermall final el va posar un Joan Miquel Oliver que amb la seva senzillesa i sensibilitat va treure el millor de la proximitat que genera el nou format que proposa el festival.

Això no hauria estat possible sense el super equipazo de l’Associación Panorama180 i de la sala Paral·lel 62 que han funcionat com a orquestra sincopada d’una forma meravellosa, juntament amb la resta de les entitats proveïdores del festival, Barc Comunicació, Foli Verd, Ticketick, Coop57 i el super disseny de @Borja_El i la web de Brais.

A tots i totes elles i les persones que vau acudir com a públic, moltes gràcies.

Estem obrint un nou format per a la creació sonora i visual i continuarem donant notícies i propostes. Us esperem!